Intressant fenomen!

Jag tycker det är väldigt intressant att om man lämnar en kritisk kommentar på en blogg eller helt enkelt inte håller med majoriteten så är man avundssjuk!

Har varit inne på många bloggar och så fort någon skrivit något som gått emot vad de flesta andra skrivit så skrivs det att den personen  bara är avundssjuk.

Detta har även skett på min blogg.

Intressant fenomen tycker jag!

Kramiz

Kommentarer
Postat av: Kenza

Håller med, så fort man tycker något annat så är man avundsjuk.. :/

2007-01-15 @ 08:39:30
URL: http://KENZAAS.blogg.se
Postat av: Caroline

Ja, antagligen bara för att ni kanske inte känner varandra och då tycker de att "du" inte har något bättre för dig än att "klaga".. Eller så har de helt enkelt inget bra svar på din ifrågasättning :)

2007-01-15 @ 09:21:06
URL: http://calline.blogg.se
Postat av: Liv

Jag har oxå tänkt på det. Ett ganska dåligt argument, att man är avundsjuk bara för att man inte råkar dela samma åsikter. Verkar ibland som att vissa inte kan försvara sig utan drar till med att den kritiska personen egentligen bara är avundsjuk. Som att det skulle vara anledningen till att man inte gillar en viss väska eller tycker på ett speciellt sätt. Suck.

2007-01-15 @ 19:15:41
URL: http://leifiii.blogg.se
Postat av: Madde

Tyvärr finns det faktiskt många här inne som förstör, det finns en gräns för vad som kan anses vara kritik. Har sett speciellt en bloggare som skrev ganska fult och nedvärderande till en tjejs modeblogg (som är välkänd bland andra bloggare), denna skulle inte vara annat än "ytlig" och en massa andra saker, varpå hon svarade tillbaka att den andre måste vara avundsjuk. Hon som skrivit i modebloggen menade att "mode"-tjejen inte tålde "kritik". Kritik är inte att förolämpa, nedvärdera och vara otrevlig. Det är bara att vara en ohyfsad och avundsjuk människa. Kritik är bra i alla former om det ges på rediga grunder och inte för att vara elak. Att inte känna en människa och göra antaganden för att sedan spotta ur sig en massa otrevligheter är inte rätt och inte heller kritik. Självklart tycker jag inte att det är avundsjuka att tycka annorlunda, ex att inte ha samma smak och yttrycka tex att man inte gillar en viss väska. Så tycker jag. Gillar din blogg, du tar upp bra saker!

2007-01-16 @ 00:18:05
Postat av: Citrin

Haha det där har jag också upptäckt. Märks tydligast på modebloggarna... Jag förstår inte varför man har en kommentarsfunktion om man inte tål de inlägg man får? Jag är helt bannad från en tjejs blogg jag följt länge och alltid stöttat, eftersom jag EN enda gång försiktigt kritiserade henne lite och inte höll med om ett ganska smaklöst skämt. Känslig liksom?

2007-01-16 @ 10:34:31
URL: http://citrin.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0