Skyldig!

Izza vill idag slå ett slag för modebloggarna! Hon tycker att de får ta mycket obefogad kritik. Och om man bara tittar efter närmarel så är alla modebloggar inte alls likadana.

Jag måste ju erkänna att jag är väldigt kritisk till rena modebloggar. Så som jag ser på saken så finns det ett par riktigt stora modebloggar och de verkar vara riktigt duktiga på sin sak. Sen finns "the followers" de som går in på dessa stora modebolggarna och lägger sen upp samma kläder eller skor eller vad det nu är för nåt.

Om jag är kritisk till det förstnämnda så är jag ännu mer kritisk till Dagens outfit bilder! Jag fattar verkligen inte hur så många kan bry sig om vad folk har på sig. Men okej jag kan acceptera det också.

Det värsta av allt är ändå dessa bilder på kändisar och modeller som uppenbart har "ätstörningar" i någon form. Och så skrivs det:
ÅH hon är så snygg!  Allt sitter så snyggt på henne!

What?????

 För mig är 90% av alla modebloggar likadana! Men jag har kanske inte tittat tilräckligt noga vad vet jag!

Kommentarer
Postat av: Karin

Jag tycker alla ska få skriva om det de vill :) I och för sig övergav jag min renodlade modeblogg för att det inte riktigt passade mig. Jag tycker att dagens outfit-bilder är roliga och inspirerande! Sen är vissa modebloggar rena kopior av andras. Men din blogg är bra :)

2007-01-14 @ 20:48:54
URL: http://konstverk.blogg.se
Postat av: Mia

Jag vill inte racka ner på tjejerna som har dessa modebloggar de är säkert skitgoa tjejer. Men det är inte okej när allt bara handlar om yta hela tiden. Det finns så mycket mer. Vi lever idag i ett samhälle där det börjar gå överstyr. Fan det finns tjejer som börjar banta när de är 7 år gamla!!

2007-01-14 @ 20:55:17
URL: http://studentmamma.blogg.se
Postat av: Lady L

Håller fullständigt med! ^^

2007-01-15 @ 00:10:38
URL: http://ladystarfighter.blogg.se
Postat av: Oscar

Jag tycker att det finns på tok för många modebloggar. Kan inte folk bara skriva om vad de tänker på o gör. Det är hundra gånger intressantare än vad de har på sig. Alla vill kopiera Glamourprinsessan typ.

2007-01-15 @ 00:11:03
URL: http://jimstark.blogg.se
Postat av: Marita

Jag hoppar helt enkelt över alla modebloggar så slipper jag störa mig på det ointressanta innehållet. Håller med om att allt för många vill bli en ny glamourprinsessa.

2007-01-15 @ 22:47:52
URL: http://maritasoklokheter.blogg.se
Postat av: gothiqua

Bra skrivet där! :)

2007-01-17 @ 19:45:59
URL: http://gothiqua.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0